Navigácia

Navigácia

    • Slávnostné ukončenie školského roka 2012/13
      28. 6. 2013

      Nástupom študentov našej školy presne o 8,00 hod sa začalo slávnostné ukončenie tohto šk. roka. Riaditeľ školy ocenil žiakov za celoročnú prácu vecnými a knižnými odmenami a poprial príjemné prázdniny študentom aj učiteľom a pracovníkom školy. Ocenení študenti a športovci sú zachytený fotoobjektívom.

      Hurá na prázdniny!

    • Športový deň
      27. 6. 2013

      Športový deň sa konal 27.6.2013 na pracovisku Močarianská 1. Športové výkony hodné majstrov Slovenska podali všetci športovci z našich pracovísk. Najlepší z nich dosiahli medailové umiestnenia. Medaily aj s diplomom udeľoval riaditeľ školy Ing. Kapitan Jaroslav. Priebeh športových súťaží je vo fotoalbume.

      Fotograf: Peter Pavolko II.AM

    • Školská olympiáda
      26. 6. 2013

      Stalo sa každoročnou tradíciou, že na konci školského roka po vedomostných súbojoch s učivom, súťažia študenti aj v športových výkonoch. V tomto školskom roku sa olympiáda konala 26.júna 2013. Celkovo zvíťazila trieda III.BM ako najlepší športovci pod vedením triedneho učiteľa Ing. Staška Gabriela.

      Ďalšie športové výkony zachytáva fotoobjektív. Za organizáciu celej školskej olympiády patrí vďaka hlavnej organizátorke Mgr. Helene Ľašovej.

      Fotograf: Peter Pavolko II.AM

    • Záverečné skúšky III.AM

      V týždni od 17. júna do 21. júna 2013. končili štúdium záverečnou skúškou žiaci III.AM v odbore Autoopravár – mechanik a elektrikár.  Na praktickej časti opravovali automobily za kontroly svojich majstrov Bc. Popika Mikuláša a pána Adamca Júliusa. Záverečnou ústnou skúškou všetci študenti uzavreli svoje štúdium v tomto odbore.

    • Ústne maturitné skúšky

      Ústne maturitné skúšky prebiehali v týždni od 27. mája do 31. mája 2013. Prvá skúška dospelosti za zeleným stolom bola úspešná v tomto školskom roku pre všetkých študentov.

    • Rozlúčka so školou

      Rozlúčka so školou

      Pred akademickým týždňom sa v piatok 17. mája 2013 rozlúčili maturanti štyroch tried IV.BM, IV.CM, IV.DM a II.EM. Priebeh rozlúčky sme zachytili fotografiami, ktoré sú v albume a zároveň študenti predstavili svoje tablá.

    • Silový trojboj „O Pohár primátora mesta Michalovce“

      Silový trojboj „O Pohár primátora mesta Michalovce“

      Mestský úrad Michalovce organizoval V. ročník  „Hľadáme najzdatnejšieho študenta, študentku michalovských stredných škôl v silovom trojboji - O Pohár primátora mesta Michalovce".

      Silového trojboja sa zúčastnilo šesť škôl - trojčlenné družstva. Našu školu reprezentovali  Petro Patrik ,Pirčak Marek ,Vitek  Maroš pod vedením Mgr. H Ľašovej. Družstvo obsadilo prvé miesto.

      Blahoželáme.                          

    • Relaxačný pobyt učiteľov

      Relaxačný pobyt učiteľov

      Piatok 5.apríla 2013 bol deň, keď sa pracovníci našej školy vybrali na víkendový relaxačný pobyt v tatranskom prostredí hotela CROCUS v Kežmarských žľaboch. Krásna príroda, čistý vzduch ale nie najlepšie počasie dalo základ na výlet na Štrbské pleso.

      Po príjemnom odpočinku v lone prírody víkend skončil a my sme sa opäť vrátili s načerpanou energiou a elánom zas do práce.

    • Astronómia - prednáška

      Astronómia - prednáška

      a 11.apríla 2013 sa uskutočnila prednáška z astronómie na tému "UFO" s RNDr. Zdeňkom Komárekom. Bola to už druhá prednáška v roku 2013 na našej škole v spolupráci s Hvezdárňou Michalovce. Prvá prednáška bola v mesiaci február na  tému " Planáty slnečnej sústavy." 

      Prednášky sú organizované vyučujúcou predmetu Fyzika a vedúcou Astronomického krúžku.

    • Deň narcisov

      Deň narcisov

      V piatok 12.apríla 2013 sa mnohí z Vás zapojili do zbierky Ligy proti rakovine, ktorá sa každoročne koná len v tento jediný deň.

      Z našej školy sa ako dobrovoľníci podujali žiaci SEMAN Michal, DEMKO Lukáš z triedy IV.BM. Oslovili žiakov našej školy a blízske okolie popri nej. Narcis, aj keď je len obyčajný kvet, už roky symbolizuje svoje posolstvo. V jediný deň v roku má obrovskú silu, ktorej výsledkom je pomoc.

      V tento deň naša škola prispela Lige proti rakovine vyzbieranou sumou 97,46 €. Zbierka bude slúžiť Oddeleniu onkológie a rádioterapie NsP Š.Kukuru v Michalovciach, kde bola v tento deň suma odovzdaná.

      Všetkým, ktorí prispeli ĎAKUJEME.

    • Deň učiteľov

      Deň učiteľov
      28. 3. 2013

      Koncom marca bolo slávnostné prijatie pedagógov pôsobiacich v školách na území mesta Michalovce u primátora mesta Viliama Zahorčáka pri príležitosti tohtoročného Dňa učiteľov.

      Za našu školu boli ocenení: Ing. Miron Štefanič, Bc. Štefan Tarbaj, Ing. Jozef Dobiáš a Vladimír Horňák.

      http://www.michalovce.sk/files/bf0f57739e9f9df663af825ce7f5eb43.pdf

       

    • Matematická súťaž Pangea

      Matematická súťaž Pangea

      Dňa 22.3.2013 sa uskutočnila matematická súťaž Pangea, ktorú podporuje ministerstvo školstva.

      Zúčastnilo sa jej 30 žiakov 1. až 3. ročníka. 

      Výsledky nám organizácia pošle koncom apríla.

    • Matematická súťaž KLOKAN

      Matematická súťaž KLOKAN

      Dňa 25.3.2013 sa uskutočnila matematická súťaž KLOKAN.

      Z nášho pracoviska sa jej zúčastnilo 10 žiakov v kategórií Kadet (1. a 2. ročník) a 10 žiakov v kategórií Junior (3. a 4. ročník). 

    • Fyzikálna súťaž

      Fyzikálna súťaž

      26. marca sa 23 logicky zmýšľajúcich žiakov zúčastnilo fyzikálnej súťaže  - súťaže v riešení 20. problémových úloh z fyziky.

      Výsledné poradie je nasledujúce:

      1. miesto - Ján Porubenský - IV.DM

      2. miesto - Michal Gomboš - IV.DM

      3. miesto - Tomáš Gajdušek - II.DM.

       

    • IV. ročník mestskej nohejbalovej ligy SŠ

      IV. ročník mestskej nohejbalovej ligy SŠ
      29. 3. 2013

      Mestský úrad Michalovce organizoval IV. mestskej nohejbalovej ligy SŠ o Pohár primátora  mesta Michalovce.

      Nohejbalová liga sa uskutočnila za účasti desiatich družstiev. Po víťazstve v skupinovej časti, vo finálovej skupine skončilo naše družstvo na druhom mieste. Naše družstvo vo finálovej skupine reprezentovali Ľubomír Benček, Michal Kuriško a Filip Grančay. Najlepším hráčom celej nohejbalovej ligy sa stal Filip Grančay

       

    • EČ a PFIČ MS

      EČ a PFIČ MS
      15. 3. 2013

      Dňa 12.-13. 03.2013 sa uskutočnili písomné maturity našich žiakov.

      Foto vo fotoalbume.

    • Olympiáda v nemeckom jazyku

      Olympiáda v nemeckom jazyku

      Dňa 14. februára sa Stanislav Gajdoščík z triedy II.EM zúčastnil krajského kola Olympiády v nemeckom jazyku, ktoré sa uskutočnilo CVČ Domino v Košiciach.

      Ďakujeme za vzornú reprezentáciu školy.

    • Olympiáda v slovenskom jazyku a literatúre

      Olympiáda v slovenskom jazyku a literatúre

      Dňa 7. februára sa Branislav Zubič zúčastnil krajského kola Olympiády v slovenskom jazyku a literatúre, ktoré sa uskutočnilo CVČ Domino v Košiciach.

      Ďakujeme za vzornú reprezentáciu školy.

    • Celoštátna súťaž ZENIT v elektronike

      Celoštátna súťaž ZENIT v elektronike

      V dňoch 7.-9. februára sa zúčastnil Adam Lassak z triedy I.BM študijného odboru mechanik elektrotechnik celoštátnej súťaže ZENIT v elektronike, ktorá sa uskutočnila na Strednej odbornej škole v Senici, kde obsadil zo šestnástich súťažiacich druhé miesto.

      Samotná súťaž pozostávala z písomného testu, návrhu plošného spoja a zhotovenia funkčného zariadenia, kde sa hodnotila. kvalita spájkovania a čistota vyhotovenia.

      Blahoželáme k dosiahnutému výsledku a ďakujeme za vzornú reprezentáciu školy.

    • Olympiáda v anglickom jazyku

      Olympiáda v anglickom jazyku

      Dňa 18.1.2013 sa uskutočnilo obvodné kolo Olympiády v anglickom jazyku na GĽŠ Michalovce.

      Zúčastnil sa ho aj žiak našej školy Ján Porubenský ( IV.DM ), ktorý sa v kategórii 2D t.j. žiaci stredných škôl umiestnil v rámci okresu na 1. mieste.

      Dňa 11.2.2013 sa uskutočnilo v Košiciach v CVC Domino krajské kolo Olympiády v anglickom jazyku, kde Ján Porubenský obsadil veľmi pekné 4. miesto vo svojej kategórii.

      K dosiahnutému úspechu blahoželáme a ďakujeme za úspešnú reprezentáciu školy.  

    Novinky

    Kontakt

    • Stredná odborná škola technická, Partizánska 1, Michalovce, pracovisko Močarianska 1
      Partizánska 1, 07192 Michalovce
    • +421 x 0566441459

    Fotogaléria